Povestiti-ne cate ceva legat despre compania dumneavoastra


Povestiti-ne cate ceva legat de proiectul ce doriti sa il implementati

Ce servicii va intereseaza ?

BrandingDesign WebAplicatie WebPlatforma WebMagazin onlineContent MarketingSEO

Care este bugetul dumneavoastra pentru acest proiect

Cand ati dori sa fie livrat proiectul ?

Atasati un document( daca este cazul )


 

Digital marketing – Adevărul gol-goluţ despre cum este să lucrezi în domeniu

Adevărul gol-goluţ despre cum este să lucrezi în digital marketing

Digital marketing – Adevărul gol-goluţ despre cum este să lucrezi în domeniu

Digital marketing – Adevărul gol goluţ despre cum să lucrezi în domeniu

Digital marketing – Acesta este pentru persoanele cu un ADN extrem de special. Suntem un tip de rasă diferit. Avem un simţ al umorului destul de ciudat, iar unii au ego-uri mai mari decât soarele. Apoi ne strângem în aceleaşi spaţii: agenţii. Fă un mic exerciţiu de imaginaţie. Ţi-ai imaginat cum arată? Ce facem toată ziua? Mâzgălim mult. Şi ne plângem de faptul că ne întoarcem târziu acasă. Şi chiar dacă o facem, adevărul este că…ne place ceea ce facem – avem explozii de creativitate zilnic. Te-ai întrebat vreodată care sunt #thetruthfacts despre această industrie? Aruncă o privire:

1. Avem decizii grele de luat – în fiecare zi:

2. Trebuie să ne stabilim priorităţile şi să facem totul să se încadreze în calendarul nostru deja full de activităţi:

3. Ne stresăm imediat, foarte uşor – dar totodată, ne şi plictisim incredibil de repede, când nu este nimic de făcut. Dar poţi fi sigur de un singur lucru: ne asigurăm că toată lumea din jurul nostru ştie cât de ocupaţi suntem:

4. Ne uităm o groază la videoclipuri de pe YouTube. Şi când zic o groază, nu exagerez. Lucrăm în Digital Marketing aşa că trebuie să ţinem pasul. Şi când suntem întrerupţi de o activitate reală, trebuie să luăm decizii grele:

5. Fiecare echipă are propriul jargon şi tot ce poţi face este să accepţi asta. Cine ştie ce vorbesc în secret managerii de proiect sau ce înseamnă gluma spusă de cei de la IT. Tot ce trebuie să ştii este:

6. Clienţii niciodată nu ştiu ce vor de fapt. Dar treaba noastră este să le spunem:

7. Agenţiile au propriile hashtag-uri: #agencylife. E chiar funny. Sau…oamenii încearcă din răsputeri să fie funny. De fapt este doar o manieră în care oamenii vor să arate cât de creativi sunt. „Uite, am scris articolul ăsta despre cum este de fapt să lucrezi într-o agenţie, într-o manieră cool şi funny – suntem cei mai tari! Haha!”.

Elena-Iuliana Popa
Elena-Iuliana Popa
[email protected]
No Comments

Post A Comment