Povestiti-ne cate ceva legat despre compania dumneavoastra


Povestiti-ne cate ceva legat de proiectul ce doriti sa il implementati

Ce servicii va intereseaza ?

BrandingDesign WebAplicatie WebPlatforma WebMagazin onlineContent MarketingSEO

Care este bugetul dumneavoastra pentru acest proiect

Cand ati dori sa fie livrat proiectul ?

Atasati un document( daca este cazul )


 

ARTICOL IMPORTANT! CLICK ACUM! NU RATA!

ARTICOL IMPORTANT! CLICK ACUM! NU RATA!

Toată lumea procrastinează. Nu ştii ce înseamnă asta? Dacă atunci când erai cât pe ce să demarezi o activitate productivă, dar o forţă de nicăieri te-a atras pe YouTube, pe Facebook, şi în final către acest articol cu titlu ŞOC! Şi dacă tot te „reţin” din treburile tale „extrem de importante”, o să te rog să mai stai puţin prin zonă şi să te uiţi la Ted Talk-ul de mai jos. Sunt sigură că task-urile pe care voiai să le duci la bun sfârşit oricum mai pot aştepta.^^ Dar dacă erai totuşi într-o mică pauză, e ok, ai scăpat…de data asta.

O să fac un mic rezumat al filmuleţului de mai jos. Tipul ăsta spune că toţi suntem nişte procrastinators. Chiar dacă vorbim de un lucru pe care îl facem pe ultima sută de m, atunci când the panic monster face ochi, fie că vorbim de lucuri personale precum: mergem la sală mâine, nu astăzi, amânăm ieşirea la film din seara asta, pe săptămâna viitoare, renunţăm la fumat luna viitoare.
Atunci când ai task-uri de la job, un deadline îngroşat pe un calendar cu panica de ultim moment, te pot ajuta, dar nu întotdeauna, pentru că la un moment-dat s-ar putea ca lucrurile să nu mai meargă aşa cum ţi-ai dorit şi totul să ia o turnură neaşteptată. Stephan Covey punctează detalii foarte importante despre cum să îţi organizezi timpul corect.

Când vine vorba de lucrurile personale, aici nu există de cele mai mult ori un deadline. Dar adevărata bătălie chiar aici se dă. Pentru că noi, oamenii, de foarte multe ori avem tendinţa să credem ca timpul este infinit. Şi culmea este că întotdeauna ne trezim la finele zilei sau la finele anului să spunem cât de repede a trecut timpul şi câte multe lucruri am fi putut face, dar nu le-am făcut.

Mai multe detalii în filmeţul de mai jos. Enjoy it!

 

Popa Elena-Iuliana
Elena-Iuliana Popa
[email protected]
No Comments

Post A Comment